Valor Air Kare

Voor een betere omgevingslucht

Valor AirKare is een specifiek pakket gericht op omgevingslucht.
Van het reinigen van uw luchtkanalen en luchtgroepen, vervangen van de luchtfilters & desinfecteren van uw luchtcirculatiesysteem.

Valor Services werkt een heel onderhoudsplan voor u uit, zodat u zich kan concentreren op uw taken.
Door middel van een Kare pakket, zorgen wij dat alle filters tijdig vervangen worden, de luchtgroepen & kanalen gereinigd worden zodat uw luchtkwaliteit optimaal blijft.

Ook neutraliseren van geuren door middel van gelpatches of verneveling behoren tot onze mogelijkheden.

Onze activiteiten

LUCHTKANALEN & LUCHTGROEPEN

 

Reinigen van extractie- en pulsiekanalen door middel van borstelsystemen. Het in kaart brengen van gans uw systeem, desinfecteren van de groepen en kanalen door middel van verneveling.

 

FILTERMANAGEMENT

 

Luchtfilters van luchtgroepen vervangen op vastgestelde tijdstippen, opslag en beheer in ons eigen magazijn.
Van paneel of zakkenfilters, tot actieve koolstoffilters of custom-made filters.

 

LUCHTKWALITEIT

 

Laat uw luchtkwaliteit meten zodat u weet wat de situatie van uw gebouw is. Valor Services kan u hiermee helpen om daarna een aangepast voorstel uit te werken mbt het onderhoud.

GEURNEUTRALISATIE

 

Omgevingsgeuren kunnen een negatief effect hebben op uw gemoedstoestand of op uw omzet.
Valor Services kan u op diverse wijze helpen om deze geuren te neutraliseren. 

Deel deze pagina op uw social media! Dank U

Happy Building

Uw gebouw heeft de ambitie om gemotiveerde en betrokken mensen aan te trekken en vast te houden, daarom levert u inspanningen
naar het creëren van de best mogelijke ruimte om in te werken. Mensen brengen over het algemeen 92% van hun leven binnen en gebouwen worden strakker gebouwd en geïsoleerd van de buitenwereld, en net daarom wordt er meer belang gehecht aan het binnenklimaat.

Van ventilatie tot verwarming, ergonomie, enzovoort doet u waarschijnlijk alles goed! Maar je herstelt niet volledig het natuurlijk evenwicht. De kwaliteit van de binnenomgeving (IEQ) is gestandaardiseerd naar wat we kunnen zien, voelen en ervaren. Het grootte obstakel is echter meer dan het oog kan zien – nou ja,
kleiner eigenlijk. Onze door mensen gemaakte omgevingen zouden hun eigen natuurlijke balans moeten kunnen behouden. En dat is waar wij binnenkomen.

TakeAir

VRAAG UW OFFERTE NU AAN