LUCHTKANALEN & LUCHTGROEPEN

Luchtkwaliteit is en wordt alsmaar belangrijker. Slechte luchtkwaliteit heeft aangetoond dat mensen gevoeliger worden aan allergieën, hoofdpijn, ziekte en moeheid. Door een optimale luchtkwaliteit te bekomen kan u deze zaken sterk inperken wat een besparing geeft aan ziekteverzuim. Valor services reinigt uw luchtkanalen en luchtgroepen en desinfecteert deze na de reiniging zodat alle negatieve bacteriën en virussen gedood worden.

Valor’s diensten

Valor Services biedt een totaal pakket aan als het gaat om het reinigen van luchtkanalen en luchtgroepen. Op elk tabblad hiernaast kan u de diverse activiteiten in detail bekijken.

 

Wat bieden wij aan

   • Volledige reiniging van uw extractie- en pulsiekanalen netwerk.
   • Volledige reiniging van uw extractie- en pulsiegroepen.
   • Desinfectie van extractie- pulsiekanalen en groepen.
   • In kaart brengen van uw netwerk en opmaken van plannen en beheerssysteem.
   • Een aangepast onderhoudsplan.

Wat zeggen onze klanten.

Zeer tevreden van de aanpak van Valor Services. Zij toonden aan dat er nog kanalen waren die gereinigd moesten worden waarvan we niet eens wisten dat deze bestonden. Ze hebben alles netjes in kaart gebracht en ons plannen overhandigd.

J.L., Petrochemisch bedrijf in Antweroen

We waren zeer sterk verrast naar de flexibiliteit van Valor Services. Onze procesextractie diende dringend gereinigd te worden en ze hebben dat fantastisch gedaan. Alles werd netjes gereinigd en geen vuil op onze productietoestellen. Een aanrader!

R.V.D.P, Industrieel bedrijf in Turnhout

Voor en na foto’s

Contacteer ons vrijblijvend