GEURNEUTRALISATIE

 

Niets zo irriterend dan een slechte geur! Het kan u verlies in omzet bezorgen, een slechte naam en zelfs een slecht humeur aan de mensen die er dagelijks in zitten.

Valor Services helpt u graag met het neutraliseren van deze geuren.
Wij zoeken eerst of er een mogelijkheid bestaat om de oorzaak op te lossen en bieden de mogelijkheid dit door onze diensten op te lossen.
Als er geen mogelijkheid bestaat om de oorzaak op te lossen, zetten wij neutralisatie oplossingen in.

Valor’s diensten

Valor Services biedt een gamma aan oplossingen aan. Zo kan u werken met geurpatches om geuren te neutraliseren, of net geuren te creëren of voor meer industriële toepassingen kunnen we werken met vernevel systemen (denk aan waterzuiveringen, productieomgevingen, etc…).

 

Wat bieden wij aan

   • Onderzoeken en oplossen van geur probleem.
   • Dispensers en vernevel systemen.
   • Diverse neutralisatie patches.
   • Diverse geuren.

Wat zeggen onze klanten.

Als je onze zaak binnenkwam kwam je een walm van een vieze geur tegemoet. Wie wil er nu in een zaak komen eten als het er zo ruikt van zodra je binnenkomt.
Valor Services heeft een uitgebreid onderzoek gedaan en het probleem kunnen detecteren. Na bouwkundige aanpassingen door hun zorgen, was onze zorg meteen weg. Geen slechte geuren meer en tevreden klanten die nu graag komen eten.

I.G., Italiaans restaurant in Antwerpen

In ons sanitair was er steeds een geur als het regende. Wij hebben zoveel ingrepen ondergaan, maar niets leek te helpen. Dankzij de geur neutralisatie van Valor Services hebben we nu geen klachten meer van die lastige geuren.

E.P., Restaurant in Edegem

Foto’s

Contacteer ons vrijblijvend

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]