DIEPTEREINIGING GROOTKEUKENS & VOEDINGSHALLEN

Een dieptereiniging van uw keuken zorgt ervoor dat uw grootkeuken wat onderhoud en hygiëne betreft weer voldoet aan de wettelijke norm. Hygiëne in voedselverwerking is een prioriteit. Niet alleen vanwege de voedselveiligheid maar ook vanwege imago. Als mensen weten dat uw keuken of verwerkingsbedrijf goed onderhouden is, komen ze ook eerder terug. Daarom is het belangrijk om uw keuken of voedingsbedrijf eens per jaar grondig te laten reinigen door professionelen. Valor Services biedt u een grondige dieptereiniging van uw keuken. Informeer naar de mogelijkheden door Valor Services te contacteren.

Wat mag u verwachten bij een dieptereiniging van uw keuken?

Natuurlijk doen u en uw personeel er alles aan om het onderhoud van uw grootkeuken bij te houden. Het blijft alleen lastig om overal bij te komen en aangezien de keukentoestellen het grootste gedeelte van de dag in gebruik zijn, wordt goed onderhoud plegen een lastige opgave. Bij een dieptereiniging van uw keuken mag u bij Valor Services rekenen op:

 • Volledige reiniging van uw keuken, inclusief plafonds, wanden en vloeren;
 • Het verwijderen van oude kitlagen, en het aanbrengen van nieuwe, schimmelwerende silicone;
 • Grootkeuken onderhoud.

De werkzaamheden worden volledig in overeenstemming met de HACCP-richtlijnen uitgevoerd. Met het onderhoudspakket van Valor Services voldoet uw grootkeuken qua onderhoud en hygiëne altijd aan de wettelijke normen.

Maak een afspraak voor een inspectie

Voordat er wordt begonnen met een dieptereiniging van uw keuken, komt er een inspecteur van Valor Services langs om de huidige situatie op te meten. Op basis van de situatie wordt u een advies aangeboden voor onderhoud en schoonmaak van uw keuken. Op dat moment kan er ook een gerichte prijsopgave voor u worden opgesteld. Maak een afspraak met een specialist van Valor Services door te bellen naar  +32 (3)877 06 70.

Valor’s diensten

Valor Services biedt een totaal onderhoudspakket aan waaronder dieptereiniging van grootkeukens en voedingshallen.
Zo verzekerd u zich er van dat u in regel blijft met de HACCP norm.

Wat bieden wij aan

   • Volledige dieptereiniging van uw keuken of voedingshal.
   • Verwijderen van silicone en aanbrengen van schimmelwerende silicone.
   • Desinfectie van alle raakvlakken.
   • Een aangepast onderhoudsplan in functie van vervuiling.
   • Attest HACCP.

Wat zeggen onze klanten.

Ik was zeer onder de indruk van de aanpak van Valor Services. Zo sterk dat ik besloten heb om elk semester mijn keuken te laten reinigen.

W.M., Restaurant in Antwerpen

Ongelooflijk, we waren verbaasd te zien waar zich overal vuil en schimmel zich nestelt, ook al dachten we dat wij een propere keuken hadden. Dankzij Valor services zijn we nu gerust dat we in orde zijn en dat alles netjes onderhouden wordt.

A.N., Restaurant in Antwerpen

Voor en na foto’s

Contacteer ons vrijblijvend

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]