REINIGEN VAN DAMPKAPPEN

Uw keukenventilatie dient jaarlijks gereinigd te worden om in regel te blijven met de brandveiligheid en hygiëne. 

Een goed onderhouden ventilatiesysteem zorgt voor een betere afzuiging van de kookdampen en geuren. Ook zorgt het voor een optimale hygiëne in uw keuken. Valor Services reinigt uw dampkappen, kanalen en motorbehuizing en levert een attest af voor dat u kan voorleggen aan uw brandverzekering.

Meer info

AUTO & BIO REINIGING VAN DAMPKAPPEN

Dagelijks een automatische en biologische reiniging van uw dampkap. Optimale brandveiligheid en milieuvriendelijk!

Met een Valor BioVent systeem hoeft u geen jaarlijkse reiniging meer te laten uitvoeren. Tevens beschikt u over een permanent brandveilige dampkap omdat de vetten dagelijks worden afgebroken. Geen vetopbouw zorgt voor een brandveilige dampkap en voorkomt slecht geuren. Het systeem wordt ingesteld in functie van de werking van uw keuken en zal dagelijks automatisch in werking treden.

Onze medewerkers komen op regelmatige tijdstippen het product vervangen en het systeem controleren.

Meer info

AUTOMATISCH BRANDBLUSSYSTEEM

De meeste keukenbranden gebeuren tijdens afwezigheid!
Met een automatisch blussysteem kan u de daags nadien terug open gaan, zonder systeem pas enkele maanden later.

Valor Services installeert en onderhoud automatische brandblussystemen voor in uw dampkap. Wij installeren het R102 restaurant systeem van Ansul dat zich al jaren bewezen heeft. U hoopt dat het nooit nodig zal zijn, maar als het dan toch gebeurd verzeker u dan van dat u een degelijk, betrouwbaar en kwaliteitsvol systeem heeft.

Met de Ansul R102 verzekerd u zich ervan dat de brand onmiddellijk en automatisch wordt geblust. Een optimale veiligheid voor uw personeel, klanten en uw omzet.

Meer info