AUTOMATISCH BRANDBLUSSYSTEEM

Neem contact op met Valor Services voor een automatisch brandblussysteem. Wanneer u geconfronteerd wordt met een brand in de grootkeuken kan dit ernstige gevolgen met zich meebrengen. Vaak hebben grootkeukens een brandblusser of een branddeken ter beschikking, maar stelt men vast dat bij een brand, men meestal in paniek geraakt en de keuken verlaat of dat de brand plaats vindt buiten de openingsuren. Wie is er dan om de brand te blussen? Dan snapt u het nut van een automatisch blussysteem. Neem het zekere voor het onzekere en contacteer Valor Services vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden.

Volledige installatie van het automatisch brandblussysteem verzorgd door Valor Services

Het installeren van een automatisch brandblussysteem is een behoorlijke klus. Het moet natuurlijk ook in een keer goed gebeuren. Het laatste dat u wilt is dat er een brand uitbreekt en dat het systeem vervolgens niet aanslaat. Daarom verzorgt Valor Services ook de complete installatie van het automatisch blussysteem. En het mooie van het automatisch brandblussysteem is dat het ook aangesloten kan worden op uw bestaande dampkappen. Daarmee spaart u weer een hoop kosten uit! Maak een afspraak met een specialist van Valor Services om de mogelijkheden door te spreken. Contact opnemen doet u via telefoonnummer +32 (3)877 06 70.

Valor’s diensten

Valor Services installeert en onderhoud brandblussystemen van ANSUL. Met de Ansul R102 verzekerd u zich er van dat de brand onmiddelijk en automatisch wordt geblust. Een optimale veiligheid voor uw personeel, klanten en uw omzet.

Contacteer ons vrijblijvend

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]