REINIGEN VAN PROFESSIONELE DAMPKAPPEN

Als grootkeuken eigenaar bent u wettelijk verplicht zich in regel te houden met de brandveiligheid. Hieronder valt ook het onderhoud van uw dampkap. Bij brand zal uw verzekeringsmaatschappij u vragen om de attesten voor te leggen waarbij u kan aantonen dat uw dampkap gereinigd werd door een extern bedrijf.

Valor Services is gespecialiseerd in het reinigen van dampkappen, kanalen en motorbehuizingen.

Valor’s diensten

Met een Valor KitchenKare pakket kan u zich ervan verzekeren dat alle reinigingen op tijd gebeuren zodat u steeds bij een controle in orde bent. Hieronder vallen ook de dampkappen. Wij maken een inspectieverslag en reinigen alle elementen in de keukenventilatie waaronder ook de pulsie (echt-inblaas) systemen.

Wij maken GEEN prijs zonder te situatie te bezichtigen.

Wat bieden wij aan

   • Volledige reiniging van uw extractie- en pulsiekanalen netwerk.
   • Volledige reiniging van uw extractie- en pulsiegroepen.
   • Desinfectie van extractie- pulsiekanalen en groepen.
   • In kaart brengen van uw netwerk en opmaken van plannen en beheerssysteem.
   • Een aangepast onderhoudsplan.
   • Attest voor uw brandverzekering.

Wat zeggen onze klanten.

De aanpak van Valor Services is zeer professioneel. Als ik zie naar wat ze allemaal kijken en waar ze de aandacht aan vestigen, dan zie je dat deze mensen weten waarover ze praten. Geen hemdjes mensen die vanop afstand een prijs berekenen. Top.

R.B., Zorgtehuis in Antwerpen

Elk jaar laten wij gans onze keukenventilatie door Valor reinigen. Elk jaar weer zeer tevreden. Vriendelijke medewerkers, weten met wat ze bezig zijn.

D.K., Restaurant in Antwerpen

Sinds we onze dampkap door Valor Services laten reinigen zien we wel een gigantisch verschil tegenover de vorige. Onze afzuiging werkte nooit optimaal, maar Valor Services zag onmiddellijk waar het probleem zat en heeft dit fantastisch opgelost. Sindsdien is ons keukenpersoneel zeer tevreden met de werking van de dampkap.

P.L, Restaurant in Mechelen

A picture says a thousand words

Deel deze pagina op uw social media! Dank U

VRAAG UW OFFERTE NU AAN