REINIGEN VAN DE BAKWAND, KANALEN EN MOTOR

Een bakwand voor uw frituur is een degelijke investering en neemt een groot deel uit uw budget. Zorg dragen voor uw bakwand is dan ook noodzakelijk. Niet enkel is een technisch onderhoud belangrijk, maar ook het jaarlijks laten reinigen is geen overbodige luxe.

Er zijn diverse redenen waarom u de bakwand elk jaar eens grondig laat reinigen.
Een aantal van deze redenen zijn bijvoorbeeld, brandveiligheid, hygiëne, geuroverlast, energiebesparing, duurzaamheid en efficiëntie van uw installatie.

Vetten zijn vaak ook een probleem en oorzaak van diverse problemen:

Vetten nestelen zich namelijk in en achter uw vetfilters, in de kanalen en de motor. De vetfilters worden wel regelmatig gereinigd, maar toch blijven er steeds vetresten in zitten die men er niet uit krijgt zonder een degelijke dieptereiniging eruit krijgt. Achter uw vetfilters ziet men vaak dat er vetten, blijven zitten in de goot en dat de wanden aangeslagen zijn met vet dat vaak ook bruin of zelfs zwart ziet. Hetzelfde komt voor in de kanalen en de motor en dat kan soms wel oplopen tot enkele centimeters vet.

Waarom reinigen van de bakwand

Valor Services biedt een totaal pakket aan als het gaat om het reinigen van frituur bakwanden, kanalen en motor. Op elk tabblad hiernaast kan u de diverse activiteiten in detail bekijken.

Wat bieden wij aan

  • Volledige reiniging van uw bakwand.

    Buitenzijde, achter de vetfilters, vetfilters, kuipen, opvangbakken en onderzijde.

  • Volledige reiniging van uw extractiekanalen.

  • Reiniging van uw motor.

  • Opblinken van uw bakwand na reiniging.

Wat zeggen onze klanten.

Ongelooflijk resultaat! Als ik dit had geweten had ik het veel eerder laten doen. Van nu laat ik het jaarlijks reinigen door de Valor Services medewerkers. Mijn bakwand zag er nieuw uit en de afzuiging werkte weer veel beter dan voordien.

V.I., Frituur in Kapellen

We zijn zeer tevreden van Valor Services. Onze bakwand ziet er als nieuw uit. Ik weet zeker dat ik het zelf niet meer moet proberen want Valor krijgt ze veel schoner en ze reinigen ook de kanalen waar ik niet aan kon. Ik was verrast hoe vuil de kanalen waren en ben me nu bewust waarom we een extern bedrijf inhuren. Valor Services = Een aanrader!

D.DS., Frituur in Willebroek

Ik had eerder al eens mijn bakwand laten reinigen door een externe firma, maar na de reiniging moest ik heel mijn frituur nog reinigen en het resultaat was niet eens goed. Bij Valor had ik al van in het begin een goed gevoel, duidelijke en professionele uitleg van de zaakvoerder en bij de reiniging was alles perfect. Ze maakten zelfs de kanalen schoon wat de anderen niet hadden gedaan. Ik ben overtuigd van het nut en zal het ook jaarlijks door Valor Services laten reinigen.

VB.G., Frituur Lokeren

A picture says a thousand words

Deel deze pagina op uw social media! Dank U

VRAAG UW OFFERTE NU AAN