BIOLOGISCH BEHANDELEN VAN VETAFSCHEIDERS

 

Biologisch vetten afbreken zodat uw vetafscheider minder vaak geledigd moet worden. Dankzij een Valor onderhoudscontract is er toch iemand die op de vetput let.

Een vetafscheider moet vaak geledigd worden. in de praktijk laat dit onderhoud vaak afweten. De reden is dat de vetput dan ook iets is dat men niet ziet omdat deze vaak ergens in de grond zit of in een kelder. Men wordt vaak geconfronteerd met de vetput als het te laat is. Door een biologische behandeling worden de vetten al afgebroken in de vetafscheider. Dankzij een Valor Services onderhoudscontract heeft u frequent een service bezoek waarbij de vetafscheider gecontroleerd wordt. Hierdoor ontnemen we u deze zorg.

Meer info

VETAFSCHEIDER EN TOEBEHOREN

Nieuwe zaak of oude vetafscheider aan vernieuwing toe? Wij helpen u graag met de juiste keuze.

Als u een vetafscheider nodig heeft dan dient u zich ervan te verzekeren dat deze berekend wordt op basis van de NEN 1825 norm. Deze norm bepaald de grote van de vetafscheider en de aantal liters per seconde die nodig zijn. Valor Services kan u helpen met de juiste keuze. Van een opstaande vetafscheider groot alsook lavabo model, een put in de grond en dit in zowel HDPE of beton. Ook vetafscheiders op maat gemaakt is een mogelijkheid.

Naast vetafscheiders kan u bij ons terecht voor RVS goten, afsluitdeksels voor binnen en voor buiten (al dan niet verkeersbelasting).
Wij sluiten uw vetafscheider aan en indien u wenst doen wij een totaalproject.

Meer info

BIOLOGISCH BEHANDELEN VAN AFVOERLEIDINGEN

Dagelijks een dosis Biologisch product houdt uw leidingen vrij van vetten.

Valor Services beschikt over een biologisch product dat vetten afbreekt in uw afvoeren en schrobputten. U kan dit product manueel toevoegen of via een automatisch BioDrain systeem van Valor Services. Dagelijks zal er dan automatisch een dosis product geïnjecteerd worden in uw afvoeren waardoor u zeker bent dat deze goed onderhouden blijven.

RUIMEN VAN PUTTEN EN DOORSPUITEN VAN AFVOEREN

Valor Services heeft een netwerk van ruimdiensten waardoor we snel een efficiënt hulp kunnen bieden bij noodsituaties. Maar u kan ook bij ons terecht om het ruimen van uw putten en doorspuiten van uw afvoerleidingen periodiek kan inplannen. Met een Valor KitchenKare onderhoudspakket hoeft u zich geen zorgen meer te maken, alles wordt voor u geregeld.

Vetputten, septische putten, waterputten, waterzuiveringen, afvoeren, etc…

Deel deze pagina op uw social media! Dank U