BIOLOGISCH BEHANDELEN VAN UW VETAFSCHEIDER

Het is verplicht om in elke grootkeuken een vetafscheider te plaatsen die aan de EN NEN1825 norm voldoet. Een vetafscheider dient vaak geledigd te worden om een goede werking te garanderen en de lozingsnorm te respecteren. Deze frequente ledigingen zorgen vaak voor ongemakken en kosten een hoop geld. Valor Services biedt Valor-BioBac aan. Het is een automatische en op basis van een biotechnologische behandeling van de vetafscheider.

Valor’s diensten

Valor-BioBac systeem breekt het vet af en zorgt voor een lagere ledigingsfrequentie. Slechte geuren worden voor 80-90% afgebroken. Met een Valor Services onderhoudscontract hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw vetafscheider. Een biologische behandeling van de afscheider, met een frequente visuele controle ontzorgt u en zorgt voor een optmimaal functionerende vetafscheider.

Wat bieden wij aan

      • Dagelijkse automatische behandeling.
      • Frequent servicebezoek.
      • Verslag in pdf na het bezoek.

Wat zeggen onze klanten.

Onze vetafscheider werd maandelijks geledigd, met het Valor BioBac systeem doen we dit enkel nog maar 1x per jaar preventief. In het centrum is het niet altijd eenvoudig om een vrachtwagen te komen laten pompen.

T.C., Restaurant in Brussel

Wij zijn blij met het Valor Services BioBac systeem. Niet enkel werkt het optimaal, maar we weten dat er frequent iemand naar de vetput gaat kijken. Dit is vaak een onderdeel dat niet nagekeken wordt.

W.B., Woonzorg in Aalst

A picture says a thousand words

Deel deze pagina op uw social media! Dank U

VRAAG UW OFFERTE NU AAN